Spreekuur en huisbezoek – Huisartsenpraktijk Dodewaard – Dodewaard

Spreekuur en huisbezoek

Het reguliere spreekuur

U kunt hiervoor een afspraak maken tussen 08.00 en 12.30 en tussen 14.00 en 17.00 uur. Voor een afspraak bij de huisarts wordt 10  tot 15 minuten gereserveerd. Heeft u meerdere klachten of vragen en denkt u meer tijd nodig te hebben? Geef het aan bij het maken van een afspraak, we kunnen er rekening mee houden in de agenda.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden voor uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Eenvoudige vragen kunnen soms ook door de assistente telefonisch worden beantwoord of zij noteert de vraag en zorgt dat de huisarts u terugbelt.

Indien u een afspraak heeft, hoeft u zich niet te melden en kunt u plaats nemen in de wachtkamer. U wordt gehaald door de huisarts.

Telefonisch spreekuur

U kunt aangeven of u de huisarts of praktijkondersteuner wilt spreken. U wordt dan diezelfde dag teruggebeld.

Assistentenspreekuur

De assistente heeft dagelijks op afspraak spreekuur. Voor uitslagen belt u de assistente na 14.00 uur.

Bloedafname

Elke ochtend van 8.30 uur tot 10.00 uur, volgens afspraak.

Huisbezoek

Mocht u fysiek niet in staat zijn om langs te komen op het spreekuur, dan kunt u bij voorkeur voor 10.30 uur, een verzoek doen voor een huisbezoek. Indien u in staat bent om op de praktijk te komen, heeft dat de voorkeur omdat daar meer behandelmogelijkheden aanwezig zijn. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.