Spoedeisende zorg – Huisartsenpraktijk Dodewaard – Dodewaard

Spoedeisende zorg

Uitsluitend wanneer er dringend medische hulp nodig is belt u met het spoednummer van de huisartsenpraktijk, tel: 0488 411213 toets 1. Belt u dit nummer alleen in dringende gevallen en houdt u de lijn niet langer bezet dan nodig is. Via dit nummer wordt u tijdens de praktijkuren direct te woord gestaan.

Voor eerste hulp (wonden, kneuzingen, verbrandingen etc.) kunt u altijd direct terecht. Belt u van tevoren, dan houdt de huisarts rekening met uw komst.

Buiten praktijkuren

Voor dringende gevallen is er altijd een huisarts bereikbaar via de “Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland” in Tiel. Wanneer u het nummer 085-580 1100 belt wordt u te woord gestaan door een ervaren doktersassistente. Indien nodig kunt u, na het maken van een afspraak, langsgaan op de Huisartsenpost. Deze bevindt zich in het ziekenhuis Rivierenland in Tiel. Als u niet in staat bent te gaan komt één van de huisartsen bij u thuis. Het spreekt vanzelf dat u alleen bij gevallen, die niet tot het gewone spreekuur kunnen wachten, een beroep doet op de dienstdoende huisarts. Voor meer informatie over de huisartsenpost verwijzen wij naar de speciale folder.